ထားဝယ်ရဲ့ ဆောင်းအဝင်ကာလ ရာသီစာ မနက်ခင်း အစားအစာလို့ ပြောရင် ဓနိရည်ချိုနဲ့ကောက်ညှင်းပေါင်းကို ချန်ခဲ့လို့မရပါဘူးခင်ဗျ။
ဓနိရည် ဆိုတာ ဓနိပင်မှာ သီးနေတဲ့ အကိုင်းပိုကို ခုတ်ပြီး ခုတ်ထားတဲ့အရိုးနေရာမှာ ခွက် ဒါမှမဟုတ် ဝါးဆစ်ကျည်တောက် စသဖြင့် ထည့်ခံစရာတစ်ခုခုနဲ့ တစ်ညလောက် ခံထားရင် ဓနိရည်ချိုရပါတယ်။တစ်ချို့ကလည်း ဓနိရည်ခံမယ့် ဝါးကျည်တောက်ကို ကျပ်တင်ထားရင် အနံံ့ပိုမွှေးစေလို့ ကျပ်တင်လေ့ရှိပါတယ်။
ဓနိရည်ကို ထားဝယ်မှာ သာမက ရခိုင်၊ မြိတ်တို့လို့ ကမ်းရိုးတန်းဒေသ ဓနိပင်ပေါများရာအရပ်တွေမှာ ရနိုင်ပါတယ်။
ဆောင်းလေအေးအေးနဲ့ ဓနိရည် ချိုချိုအေးအေးကတော့ ထားဝယ်ဆောင်းအတွက် ပနံသင့်လှပါတယ်။
ရွာကိုမရောက်တာကြာတော့ ေသတိရနေပြီ
ReplyDeleteအရေးတော်ပုံအမြန်ဆုံးအောင်မှ ဖြစ်မယ်
သော့ရှင်လာပီအေ😁
ReplyDeletedone 🍎
ReplyDeletedone
ReplyDeletedone🍎
ReplyDeletedone
ReplyDeleteသော့ရှင့်နား
ReplyDelete💙
ReplyDeleteပြန်ချင်တယ် ဟိုမသာ အာဏာလုထာူလို့ ပြန်မရ
ReplyDelete🥛🥛🥛🥛
ReplyDeleteကောက်ညှင်းပေါင်းနဲ့ဓနိရည်ချို
ReplyDeleteရောစားပီးရင်ဆောင်းကနဂိုထက်အချမ်းပိုသလိုလို...